ponedeljek, 11. julij 2016

Prvo leto bloganja / First year of blogging

Ahoj!
Hello!
Danes je en ekstra specialen dan, kajti najin blog je upihnil prvo svečko. Aaaaa! :D Ne moreva verjeti, da je za nama že eno leto pisanja objav in snemanja videoposnetkov, in ker sva že cel dan malce nostalgični, sva se odločili, da z vami v tej praznični objavi deliva nekaj utrinkov Our way everyday, ki so nama najbolj ostali v spominu. :)
Today is one extra special day, because our blog is celebrating its first year of existence. Aaaaa! :D We can't believe it has already been a year since we stared writing blog posts and filming YouTube videos. Today we've been quite nostalgic and that's why we've decided that in this celebratory post, we will share some of our favourite moments in the history of Our way everyday. :)
PRVA OBJAVA / FIRST POST
NAJBOLJ BRANA OBJAVA / THE MOST POPULAR POST
TAMARINA NAJLJUBŠA OBJAVA / TAMARA'S FAVOURITE POST
NATALIJINA NAJLJUBŠA OBJAVA/NATALIJA'S FAVOURITE POST
NAJMANJ BRANA OBJAVA / THE "NOT SO GOOD" POST APPARENTLY
PRVA OBJAVA V SODELOVANJU S SLOVENSKIMI BLOGERKAMI / FIRST COLLABORATION POST WITH SLOVENIAN BLOGGERS
PRVA SPONZORIRANA OBJAVA / FIRST SPONSORED POST
V prihodnosti se bodo na blogu odvijali zanimivi projekti, nekateri bodo razkriti že zelo kmalu, na druge pa bo treba še malo počakati. ;) Vsekakor pa obljubljava, da boste lahko še naprej brali zanimive, zabavne objave ter videoposnetke, ki bodo 100 % OUR WAY EVERYDAY. <3
In the future there will be quite a lot of fun projects happening on our blog, some of them you'll be able to see very soon, others will remain a secret for a little longer. ;)
In addition to that we promise that we will prepare a whole bunch of interesting and fun posts, which will be 100 % OUR WAY EVERYDAY. <3


Natalija & Tamara

8 komentarji:

 1. Vse najboljše!! Še veliko objav in veselja z blogom, upam, da nas bosta še dolgo spravljavi v smeh in nas kaj novega naučili. ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvalaaa, bejba! <3 Nama veliko pomeni. :)

   Izbriši
 2. woooooohoooo vse najboljšeeee! upam da nista obupali nad bloganjem, čeprav je očitno in se vama vidi da sta polni zagona in sta šele dobro začeli haha. ste pa res ene izvirnejših in zanimivih blogerk na slovenski sceni, res superca da imata obe tak our way pristor do bloganja in pa izbiranja takšnih ne tipičnih in neklišejskih vsebin, ki se ponavadi kar ponavljajo po večini blogov:) pa še na mnogo rojstnih dni vajinega bloga :)))) se še beremo, upam :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti, še tukaj! <3 Obupali nad bloganjem? Ne, dejansko se nama zdi, da počasi vzpostavljava vse skupaj in se ob dodajanju vsebin res zabavava. :D Se pa res trudiva (oz. pride kar samo :D) biti unikatni, to nama je nekako najbolj pomembno. Hvala, ker naju spremljaš, beremo se pa itak! :)**

   Izbriši
 3. Vse najlepše vama želim in še naprej zanimive objave :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke za prvi rojstni dan, naj jih bo še čim več. :) In ohranita vajino pozitivno energijo ;)

  OdgovoriIzbriši

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3