ABOUT


Sva Tamara in Natalija, spoznali sva se na faksu in postali prijateljici še isti dan. Takoj sva ugotovili, da naju zanimajo iste stvari in tako sva se dve leti kasneje odločili, da bova svoje interese delili tudi z drugimi, na blogu Our way everyday.
Opiševa se lahko z naslednjimi besedami: oboževalki makeupa in kozmetike, navdušenki nad potovanji, dobro hrano, večni sanjački in na trenutke naju znajo prevzeti tudi globoke misli ter resnejše teme.

Ime za blog izhaja iz najinega prepričanja, da je vsak dan treba izkoristiti maksimalno in ga začiniti na svoj način - po tem načelu skušava živeti ter del najinih doživetij prikazati tudi na tem blogu. Our way everyday predstavlja naju in najine poglede na svet, kako skušava iz vsakega dne odnesti čim več, prikazati, da je sreča v majhnih stvareh in pozitivo razširiti tudi med vas. Predstavljene so najine izkušnje, stvari, ki jih imava radi in ki naju navdušujejo ter še mnogo več - našli boste kakšen preprost, morda tudi zdrav recept, izvedeli katere izdelke uporabljava pri lepotičenju, kaj je novega v najini omari in v zapisih, vlogih ter ostalih videoposnetkih videli, kako potekajo dnevi - na najin način.
We are Tamara in Natalija. We met in college and it was friendship at first sight. Right at the beginning we realized we are interested in the same things and two years later we started our own blog Our way everyday, where we share our interests with the world.
We can describe ourselves in few words:
make up junkies, beauty victims, trip enthusiasts, foodholics, day dreamers and night thinkers from Slovenia.
The name of our blog comes from our firm belief that you should live each day to the fullest and in your own way. On our blog you will be able to read about the things we love, the things we do and see. Our way everyday represents us and how we try to get as much as we can from each day. If you are interested in our everyday journey then stay tuned.

1 komentarji:

Thank you for taking your time to comment on our posts, we love to read them and answer back. <3